Nagy igazság, hogy minden vállalkozásnak kell egy jó könyvelő!

De miért is? Nos a rendezett pénzügyek, a törvényes működés biztosítására semmi nem alkalmasabb, mint egy profi könyvelő. Erre szokták azt mondani, hogy a nyugodt alvás minden pénzt megér.
Napjainkban az már nem kérdés, hogy a könyvelő munkája elengedhetetlen minden vállalkozás életében. Sőt, már az is egyre inkább elterjedt szokás, hogy a cégalapításkor igénybe veszik a könyvelő segítségét. Természetesen nem a cégalapítás folyamatában fog segítő kezet nyújtani, de érdemes még az alapítás előtt tájékozódni a megfelelő adózási forma kiválasztásának lehetőségeiről. Ez egy előrelátó tervezés. Ebben a irodánk tud és képes segíteni.
Amikor pedig már működő vállalkozásról beszélünk, nem kérdés, hogy szükségünk van egy jó könyvelőirodára.
Nyilván így több, mint harminc évvel a piacgazdaságra történt átállással, azt mindenki tudja, hogy számlákat kell kiállítani, befogadni, béreket kell fizetni, adóügyeket rendezni. Ezek mind egytől egyig bonyolult folyamatok. Igen, hiszen a könyvelő az nem egyszerűen egy adminisztrátor. Nem abból áll a munkája, hogy csupán adatokat rögzít (természetesen azt is).

Egy profi könyvelő a zökkenőmentes működés egyik záloga

Az, hogy a könyvelő a számlákat rögzíti, elkészíti a bevallásokat, adatot szolgáltat a hatóságok felé, bért számfejt, az alap. Egy iroda, amilyen mi is vagyunk, ennél jóval többet nyújt az ügyfeleinek.
Mi úgy gondoljuk, hogy egy jó könyvelő nem csupán az adóügyeket intézi.
Segíti a vállalkozás munkáját. A professzionális működés az, amikor tanácsokkal és új bevétel és hatékonyságnövelő lehetőségekkel (adóoptimalizáció) segíti ügyfelei munkáját, hogy egy lendületes, ám mégis nyugodt környezetben, eredményesebben tudjon működni a vállalkozás.
Egy jó könyvelő olyan, mint egy navigációs rendszer. Lehet anélkül is utazni, de benne van a pakliban, hogy eltévedünk. Vannak persze szerencsések, akik navigáció nélkül is célba érnek, de egy vállalkozás ügyeit nem igazán érdemes a szerencsére bízni.
Nyilván sok vállalkozás képes lavírozni a saját tudásra és piaci ismeretekre alapozva, de elég csak egyetlen rossz döntés, és már tönkrement minden, amit hosszú időn keresztül felépített. Mindenképpen érdemes tehát egy szakértő, magas szintű elméleti tudással rendelkező, naprakész ismeretekkel rendelkező iroda kezébe adni a navigálást.
A mi irodánk biztosan megtalálja a legjobb szabályos adózási lehetőségeket, és a cégre szabott megoldással segíti a sikeres működést.

Milyenek a mi ügyfeleink?

  • Valamennyien jogszabálykövetőek, akik folyamatosan keresik a legjobb, de törvényes adóstratégiai megoldásokat.
  • Fejlődni szeretnének, innovatívak.
  • Fontos számukra a nyugalom, a pénzügyek folyamatos rendezettsége.
  • Minden ügyfelünk igényes, a könyvelő választás is ezért esett ránk, hiszen professzionális, minőségi szolgáltatást várnak el.
  • Folyamatosan igénylik a vállalkozásukra szabott, egyedi adózási megoldásokat.
  • Az elkészített kimutatások jó alapot biztosítanak számukra a vállalati döntések meghozatalában.
  • Valamennyi ügyfelünkre jellemző az üzleti korrektség, amibe a munkavállalókkal való korrektség is benne van.

Amennyiben az Ön cége is hasonló jellemzőkkel bír, és egy ezzel tökéletesen azonosulni tudó irodát keres, akkor keressen bennünket, navigáljunk együtt az üzleti élet útjain!