Mikor nevezhető egy könyvelőiroda professzionális irodának?

Nagyon nehéz erre a kérdésre úgy válaszolni, hogy ne legyen öntömjénezés. Megpróbáljuk mindezt úgy megmutatni, hogy csak és kizárólag a tényekre építünk, és bemutatjuk mindazt, ahogyan mi képzeljük el a megfelelő színvonalat. A legelső megjegyzés, hogy nem attól lesz a könyvelőiroda szolgáltatása színvonalas vagy magasz szintű, hogy az ügyfelek nem értik meg az általuk közölt információkat. Sokan hajlamosak arra, hogy szakmai zsargonban fogalmazzanak, hiszen ezzel biztosan magas szakmai tudást tükröznek. A mi filozófiánk, színvonalas könyvelés érthetően!
Több mint 10 éve nyújtunk minőségi, naprakész szolgáltatást mind magyarországi, mind Magyarországon céget alapító külföldi partnereinknek. Rendelkezünk tehát megfelelő tapasztalattal ahhoz, hogy tudjuk, mi az a szint, amit az általunk irányított könyvelőiroda kell, hogy biztosítson.
Nos, az alábbiakban néhány pontban megmutatjuk, hogy a tapasztalataink, és az ügyfeleink visszajelzése alapján mi nevezhető magas szintű szolgáltatásnak egy könyvelőiroda esetében.

Egy könyvelőiroda szolgáltatási színvonalának jellemzői

Ebben a részben nem szeretnénk a könyvelőiroda sablonos feladataival részletesen foglalkozni. Elég idő eltelt már a rendszerváltás óta, hogy ezeket minden vállalkozó unásig ismerhesse. Ezek bármelyik könyvelőiroda honlapján megtalálhatók. Mi más szemszögből közelítjük meg a színvonal kérdését.

• Egy jó könyvelőiroda ügyfélcentrikus

Triviális. Ugye? Azért nézzünk bele kicsit mélyebben! Az ügyfélcentrikusság számunkra, mint könyvelőiroda nem merül ki abban, hogy pontosan elvégezzük a ránk bízott feladatokat, és amikor bejön az ügyfél leültetjük és megkínáljuk egy kávéval. Ez az, ami alapból elvárható. Az igazi ügyfélcentrikus hozzáállás a mi olvasatunkban az, ha folyamatos konzultációt biztosítunk, problémákat oldunk meg, segítünk az eredményességet növelő stratégiák kidolgozásában. Az ügyfélnek egy könyvelőiroda akkor nyújt igazi szolgáltatást, ha a vállalkozás motorjaként működik.
Hogy ezt nyújthassuk, társaságunk teljes körűen és lelkiismeretesen tájékoztatja ügyfeleit, és maximális precizitásra törekszik mind a könyvelési mind a bérszámfejtési feladatok ellátásánál. Minden felmerülő kérdésre időben, pontosan és érthetően válaszolunk.

• Egy jó könyvelőirodának van küldetése

Talán kapcsolódik az előző részhez is. A mi küldetésünk, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára annak a lehetőségét, hogy a hatályos adószabályok betartása mellett maximalizálni tudják a nyereségüket. Küldetésünk továbbá, hogy kiemelkedő könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatást nyújtsunk. És talán a legfontosabb elem, a bizalom! Célunk egy valódi megértésre és kölcsönös bizalomra épülő tartós kapcsolatokat kialakítása az ügyfeleinkkel és a csapatunkon belül is.

• Egy profi könyvelőiroda rendelkezik jövőképpel

A mi víziónk, hogy elismert magyarországi könyvelői irodává váljunk a magánszemélyek és minden méretű vállalat szemében. Hogy szolgáltatásainkat a legnagyobb becsülettel és tisztességgel nyújtsuk. Ennek egyik pillére, hogy munkatársainknak minden lehetőséget megadunk a személyes és szakmai fejlődésre, és így egy sikeres, kiteljesedett és harmonikus munkahelyi közösséget alkotni.
Természetesen ahhoz, hogy ezt elérjük, Önökre is szükség van, hiszen mindezt csak Önökkel, az Önök bizalmával lehet elérni.
Nos, ezek vagyunk mi, ezt tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Amennyiben különböző területeken nyújtott szolgáltatásainkról bővebb információt szeretnének, úgy látogassanak el az adótanácsadás, könyvelő és bérszámfejtés oldalainkra is.